Salarisadministratie

De politiek is grillig, onberekenbaar en staat er veelal niet bij stil met welke problemen zij het bedrijfsleven telkens weer opzadelt. Door de steeds maar weer veranderende wet- en regelgeving is het juist en adequaat voeren van een salarisadministratie voor veel ondernemers nagenoeg niet meer te doen.

U heeft uw tijd en aandacht nodig voor uw onderneming om op nieuwe mogelijkheden in te kunnen spelen. Logisch dat u dan geen tijd meer heeft om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en wijzigingen op loontechnisch gebied.

U kunt erop vertrouwen dat uw personeel krijgt waar zij recht op heeft en dat fiscale- en subsidiemogelijkheden optimaal worden benut. Deze zekerheden kunnen wij u bieden en nemen u graag deze moeilijke taak uit handen. Daarnaast beschikken wij over een personeelsinformatie-systeem waarmee de verzuim- en verlofregistratie voor u overzichtelijk kan worden bijgehouden. Aangevuld met onze advisering op loontechnisch en arbeidsrechtelijk gebied verzorgen wij uw salarisadministratie van A tot Z.