Nieuwe diensten

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, biedt ons kantoor sinds kort een tweetal nieuwe diensten aan: Internetboekhouding en Outsourcing.

Internetboekhouding

Internetboekhouding is een unieke mogelijkheid voor u om met een professioneel pakket, speciaal ontwikkeld voor Internet, zelf of met onze hulp op een veilige manier de financiŽle administratie van uw onderneming te verwerken.

Nadat de financiŽle informatie door u lokaal is bijgewerkt, kan deskundig personeel van ons kantoor desgewenst de verwerkte informatie op afstand beoordelen. Waar nodig kunnen wij advies uitbrengen ter verbetering van de inrichting van de financiŽle administratie. Zijn er correcties nodig, dan adviseren wij u hierover, of kunnen wij die desgewenst op afstand verwerken. Ook op fiscaal gebied kunnen wij u adviseren over mogelijkheden en aanpassingen die voor u voordelig kunnen zijn.

U heeft met Internetboekhouding in elk geval zelf de totale financiŽle administratie in eigen handen. Op elk gewenst moment van de dag heeft u toegang tot de boekhouding. Waar u maar bent kunt u het grootboek, de winst & verliesrekening en de balans met ťťn druk op de knop op het scherm tevoorschijn halen. De enige voorwaarde is dat u een computer met internetaansluiting in de buurt heeft. Uiteraard is alles veilig afgeschermd zodat derden niet onbevoegd inzage hebben in uw administratie. Internetboekhouding waarborgt dat uw administratie conform de richtlijnen van de Belastingdienst blijft ingericht, maar tegelijkertijd ook geheel aanpasbaar is aan uw bedrijfsspecifieke wensen.

Ook voor samenstellings opdrachten kunnen wij op afstand de nodige controles uitvoeren (debiteuren, crediteuren, transitoria, afloopcontrole). Uiteraard zullen waar nodig nog de originele documenten worden geraadpleegd, en periodieke controles voor bepaalde posten (voorraden, vaste activa, functiescheiding, lijnprocedures en dergelijke) zullen op grond van de regelgeving door waarneming ter plaatse moeten blijven gebeuren, maar heel veel kan dankzij Internetboekhouding op afstand vanuit ons kantoor gebeuren. Dat bespaart u kosten.


Outsourcing

Middels onze nieuwe dienst Outsourcing bieden wij u de mogelijkheid om de Totale Entry op afstand in Suriname te laten uitvoeren.

In Suriname maken wij gebruik van daar gevestigde gekwalificeerde personeelsleden, die door lagere loonkosten het werk veel goedkoper kunnen doen dan in Nederland. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde mensen (waaronder RA, AA/CA en fiscalisten), die in Nederland hun sporen hebben verdiend en die thans vanuit Suriname opereren. Via Skype, bellen via Internet, kunt u als klant met de deskundigen van ons kantoor in Suriname communiceren zonder dat dit extra telefoonkosten met zich meebrengt. Door de technologische ontwikkelingen is afstand geen probleem meer, en kunt u maximaal profiteren van te behalen kostenvoordelen.


Maak een afspraak

Door efficiŽnt gebruik te maken van onze nieuwe diensten kunnen uw administratie- en controlekosten mogelijk verlaagd worden met zoín 30 tot 35%! Het lijkt ons de moeite waard om hierover eens met ons van gedachten te wisselen. Belt u gerust om vrijblijvend een afspraak met een deskundige van ons kantoor te maken.
 
Wij zijn te bereiken op 010 Ė 425 93 79 of 06 Ė 42 16 10 09.